marți, 13 ianuarie 2009

Involutionismul

Dragii mei cititori in cautare de repere ...
de multe ori poate ca v-ati pus , sau vi s-a pus intrebarea: de unde vine omul? a fost creat de Dumnezeu? sau a evoluat din maimuta?

Trebuie sa recunosc ca si eu am avut dileme peste dileme o lunga perioada de timp, dar gratie Providentei am gasit raspunsul inca din timpul acestei vieti. Ar trebui sa ma consider cel mai fericit om de pe suprafata pamantului pentru faptul ca mi s-a revelat unul dintre misterele de care omenirea s-a izbit din cele mai indepartate timpuri. Cum nu ma stiti o fire egoista nu voi pastra doar pentru mine acest Adevar. Citind urmatoarea idee si vizionand filmuletul vi se vor lamuri cele mai adanci intrebari ale vietii.
(trebuie sa recunosc ca nu mi-a fost foarte usor sa inteleg)

Iubitii mei copamanteni, multi v-au spus ca aparitia omului se datoreaza evolutiei de la specii inferioare la specii superioare; astfel cel mai mare farsor al omenirii ne-a invatat odata ca omul a evoluat din maimute sau cel putin dintr-un stramaos comun. NU EXISTA UN MAI MARE NEADEVAR!

Aparitia omului se datoreaza INVOLUTIEI!

Da, ati citit bine, INVOLUTIE!

Daca inca mai aveti dubii priviti urmatorul clip:

2 comentarii:

  1. =))=))
    eu am vazut clipu' asta inaintea ta;))
    din aceeasi colectie, urmareste asta:
    http://www.youtube.com/watch?v=KvbLTJNNyXE
    sau..:
    http://www.youtube.com/watch?v=dhXBBvPhGDQ

    enjoy it;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau,trebuie sa te contrazic:aceste personaje sunt chiar foarte evoluate!Nu vezi cata cultura(pun pariu ca autorul preferat al baiatului ,,e multe rebuturi"e Kant),ce limbaj rafinat(in special domnul ,aicisa")!Ce sa mai,putem sa ne mandrim cu asemenea personaje!Asa ca te rog frumos,putin respect...:D

    RăspundețiȘtergere